Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Mπορούσε να ήταν χειρότερα με την "Ειρήνη"

Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2011
Παρ' ότι ο (πρώην) τυφώνας Ειρήνη κτύπησε τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ αποδυναμωμένος και στη Νέα Αγγλία (περιοχή Βοστώνης) έφτασε σαν τροπική θύελλα με ανέμους που είχαν ταχύτητα γύρω στα 50-75 μίλια την ώρα δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα τόσο με την πλημμύρα από την καταρρακτώδη βροχή που στην περιοχή της Βοστώνης ήταν κάπως περιορισμένης έντασης, αλλά στη δυτική πλευρά της κοινοπολιτείας η βροχή ήταν καταρρακτώδης για πολλές ώρες. Στη δυτική Μασαχουσέτη είχαμε βροχές που μέσα σε 7 ώρες έριξε 30 πόντους νερό.
Λόγο των ανέμων και των καταρρακτωδών βροχών υπήρξαν πολλές πλημμύρες και πολλά δένδρα έπεσαν κλείνοντας δρόμους και παρασύροντας καλώδια του ηλεκτρισμού και της καλωδιακής τηλεόρασης με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή 650,000 κόσμου μόνο στη Μασαχουσέτη να μην έχουν ηλεκτρισμό. Ενώ πάρα πολύ δρόμοι είναι κλειστοί γιατί υπάρχουν δένδρα και καλώδια στο έδαφος. Εκατοντάδες συνεργεία ηλεκτρικών εταιρειών από άλλα μέρη των ΗΠΑ έχουν έρθει στην περιοχή να βοηθήσουν για την αποκατάσταση του ηλεκτρισμού. Άλλα συνεργεία μέχρι αργά την νύχτα έκοβαν τα δένδρα που δημιούργησαν προβλήματα.
Νεκρούς δεν είχαμε στη Μασαχουσέτη αλλά 22 άνθρωποι ήταν τα θύματα από τον τυφώνα σε άλλες πολιτείες. Μπορούσε να ήταν χειρότερα αλλά η καλή ενημέρωση, η “υπακοή” του κόσμου να μείνει κλεισμένος στα σπίτια του και πάνω από όλα η εξασθένηση του κυκλώνα απέτρεψε τα χειρότερα.
Σήμερα θα υπάρχει λιακάδα, όπως λιακάδα θα έχει αύριο και μεθαύριο.

Η Σύνταξη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου