Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Mπορούσε να ήταν χειρότερα με την "Ειρήνη"

Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2011
Παρ' ότι ο (πρώην) τυφώνας Ειρήνη κτύπησε τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ αποδυναμωμένος και στη Νέα Αγγλία (περιοχή Βοστώνης) έφτασε σαν τροπική θύελλα με ανέμους που είχαν ταχύτητα γύρω στα 50-75 μίλια την ώρα δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα τόσο με την πλημμύρα από την καταρρακτώδη βροχή που στην περιοχή της Βοστώνης ήταν κάπως περιορισμένης έντασης, αλλά στη δυτική πλευρά της κοινοπολιτείας η βροχή ήταν καταρρακτώδης για πολλές ώρες. Στη δυτική Μασαχουσέτη είχαμε βροχές που μέσα σε 7 ώρες έριξε 30 πόντους νερό.
Λόγο των ανέμων και των καταρρακτωδών βροχών υπήρξαν πολλές πλημμύρες και πολλά δένδρα έπεσαν κλείνοντας δρόμους και παρασύροντας καλώδια του ηλεκτρισμού και της καλωδιακής τηλεόρασης με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή 650,000 κόσμου μόνο στη Μασαχουσέτη να μην έχουν ηλεκτρισμό. Ενώ πάρα πολύ δρόμοι είναι κλειστοί γιατί υπάρχουν δένδρα και καλώδια στο έδαφος. Εκατοντάδες συνεργεία ηλεκτρικών εταιρειών από άλλα μέρη των ΗΠΑ έχουν έρθει στην περιοχή να βοηθήσουν για την αποκατάσταση του ηλεκτρισμού. Άλλα συνεργεία μέχρι αργά την νύχτα έκοβαν τα δένδρα που δημιούργησαν προβλήματα.
Νεκρούς δεν είχαμε στη Μασαχουσέτη αλλά 22 άνθρωποι ήταν τα θύματα από τον τυφώνα σε άλλες πολιτείες. Μπορούσε να ήταν χειρότερα αλλά η καλή ενημέρωση, η “υπακοή” του κόσμου να μείνει κλεισμένος στα σπίτια του και πάνω από όλα η εξασθένηση του κυκλώνα απέτρεψε τα χειρότερα.
Σήμερα θα υπάρχει λιακάδα, όπως λιακάδα θα έχει αύριο και μεθαύριο.

Η Σύνταξη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου