Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προβόπουλος: «Θα ακολουθήσουν και άλλες συγχωνεύσεις τραπεζών»


Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011

Συνάντηση με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου συζήτησαν για την οικονομία.


Βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συγχωνεύσεις τραπεζών, εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, κατά τη συνάντησή του, σήμερα, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Όπως τόνισε, «οι συνενώσεις δυνάμεων, οι συμμαχίες με ξένους στρατηγικούς επενδυτές, φαίνεται ότι αποτελούν τη λύση για συνέργειες και μέγεθος, για κεφαλαιακή δύναμη, ισχύ, για διεθνή ανταγωνιστικότητα, για προοπτική και ασφαλώς αποτελούν προϋπόθεση για την ενίσχυση της ρευστότητας που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και το θέμα της οικονομικής ανάπτυξης».
Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας επισήμανε, ωστόσο, ότι «ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός στα υπόλοιπα θέματα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά όλοι οι Έλληνες για να βγούμε από την κρίση, αλλά, επιτέλους, είχαμε μια καλή είδηση και πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλες καλές ειδήσεις στο μέλλον».
Καλή είδηση, χαρακτήρισε ο κ. Παπούλιας, τις επιδόσεις στον τομέα του Τουρισμού, για να συμφωνήσει ο κ. Προβόπουλος, κάνοντας λόγο για 13% αύξηση των εσόδων στον κλάδο κατά το α' εξάμηνο του 2011 και για αισιόδοξη πρόβλεψη για τους υπόλοιπους θερινούς μήνες.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου