Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Ηλίας Ηλιάδης

Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2011

Ο Ηλίας Ηλιάδης πάτησε στην κορυφή του κόσμου, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι. Η επανάληψη του θριάμβου του επιβεβαιώνει πως είναι ένας εκ των κορυφαίων του τζούντο σε όλο τον πλανήτη.

Ο Έλληνας αθλητής, με τη γεωργιανή καταγωγή, μόχθησε όλη μέρα για να τα καταφέρει και, βέβαια, εξασφάλισε τη θέση του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με αυτή την επιτυχία. Πλέον, είναι Ολυμπιονίκης, δύο φορές Παγκόσμιος και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης. «Λατρεύω αυτό το άθλημα, λατρεύω το τζούντο», δήλωσε αμέσως μετά την επικράτηση επί του Ιάπωνα Νταΐκι Νισιγιάγουα. «Αυτό το χρυσό είναι ένα δώρο για τη χώρα μου, επειδή αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για την Ελλάδα. Το μετάλλιο είναι για τη γυναίκα μου που περιμένει το παιδί μας», πρόσθεσε συγκινημένος.
Η επιτυχία του είναι σπουδαία, αν και ο ίδιος παρουσιάστηκε ταπεινός μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στην κατηγορία -90 κιλών. «Πάλεψα με τον Κινέζο το 2010 στο γκραντ σλαμ της Μόσχας, είναι ένας απίστευτα δυνατός μαχητής. Κάποιες φορές κερδίζω και κάποιες χάνω. Τώρα, απλά κέρδισα», είπε, ο Ηλιάδης που ασφαλώς θα πάει για το χρυσό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πηγή: Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου