Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική νεανίδων

Δευτέρα 29 Αυγούστου, 2011


Δέκα χρόνια μετά την ιστορική επιτυχία στο Μάντσεστερ, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Εθνική μας ομάδα νεανίδων ανέβηκε και πάλι την Κυριακή (28/08) στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Μαδρίτη.
Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, τα κορίτσια του Κώστα Πετράκη νίκησαν την Ουγγαρία με 11-4 και αναδείχτηκαν, αήττητες, πρωταθλήτριες Ευρώπης, δείχνοντας ότι το ελληνικό γυναικείο πόλο έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό.
Επίσης υπήρξαν ατομικές διακρίσεις για δύο Ελληνίδες, την Στεφανία Χαραλαμπίδου που αναδείχτηκε κορυφαία παίκτρια της διοργάνωσης και την Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη τερματοφύλακας.
Όσον αφορά τον αγώνα, αποτέλεσε μονόλογο της Ελλάδας, η οποία έδειχνε να είναι μια κλάση ανώτερη της αντιπάλου της. Με τρία σερί τέρματα, οι διεθνείς μας πήραν αέρα με 5-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου και με νέο σερί, αυτή τη φορά 6-0, έφτασαν στο +8 (11-3) λίγο πριν το φινάλε. Στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε η Ουγγαρία απλά μείωσε σε 11-4, χωρίς να μειώσει σε τίποτα τον θρίαμβο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-1, 3-1.
Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Α.Χ. Μπενέκου 3, Καλαργυρού, Ι. Ι.Α. Μπενέκου, Φαρμάκη, Ι. Χαραλαμπίδου 1, Ζάντου 1, Πλευρίτου 1, Κότσια 2, Στ. Χαραλαμπίδου 2, Φλώρου 1, Κοντογιάννη, Τερεφού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου