Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Γύρισε τη πλάτη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Μπουτάρης

Δεν "στήνει" περίπτερο στη ΔΕΘ ο Δήμος Θεσσαλονίκης


Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011
"Άνευ νοήματος" και "σπατάλη χρημάτων" θεωρεί την προβολή των δραστηριοτήτων του Δήμου στη ΔΕΘ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, ο οποίος και αποφάσισε να σπάσει μία παράδοση δεκαετιών και να μη "στήσει" το περίπτερο της πόλης.
Όπως σημειώνουν συνεργάτες του δημάρχου, που επικαλείται το "¨Βήμα", "σε μία εποχή ύφεσης και με τα οικονομικά προβλήματα του δήμου δεδομένα, οι δαπάνες για ενοικίαση περιπτέρου είναι άνευ λόγου", ενώ όπως και ο ίδιος ο Δήμαρχος σημειώνει, οι πολίτες της συμπρωτεύουσας έχουν πλήρη επίγνωση, του τι κάνει και τι δεν κάνει η Αυτοδιοίκηση.
Διαχρονικά, η αναλογία ιδιωτικού - δημοσίου τομέα στην Γενική Έκθεση του Σεπτέμβρη είναι οκτώ προς δύο.
Όμως, όπως εξηγούν κύκλοι της εκθεσιακής αγοράς, σε επίπεδο εμβαδού κι επιφανείας η αναλογία γίνεται περίπου 50-50. Δηλαδή, τα μεγάλα περίπτερα ανήκουν σε υπουργεία, οργανισμούς του δημοσίου και ΔΕΚΟ.
Η πρωτοβουλία του δημάρχου έρχεται σε μία εποχή έντονου προβληματισμού τόσο για την χρησιμότητα της Γενικής Έκθεσης όσο και για την παρουσία της κυβέρνησης, των κομμάτων και των φορέων.
Πάντως, σημειώνεται ότι η απόφαση του κ. Μπουτάρη δεν είναι η πρώτη που δημιουργεί "μαύρα σύννεφα" στις σχέσεις μεταξύ ΔΕΘ και HELEXPO.
Είχε προηγηθεί ο πρώην δήμαρχος, κ. Β. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος "μπλόκαρε" στο υποθηκοφυλακείο 50 στρέμματα που είχε παραχωρήσει στη ΔΕΘ την δεκαετία του 1950 ο δήμος, για να μην προχωρήσει η ανάπλαση των εκθεσιακών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Ισπανού αρχιτέκτονα, Σαντιάγκο Καλατράβα.

Πηγή: Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου