Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Από την Ιστιαία στη Βοστώνη και το Newburyport

Από την Ιστιαία της Εύβοιας στο Τορόντο του Καναδά και από εκεί στο Lowell, Massachusetts και χθες σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Newburyport, κυριολεκτικά πάνω στο νερό.

Πρόκειται για τον κ. Κώστα Ματθαίο, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο που ήρθε από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα επισκευτηκε το γιό του στο Τορόντο και για μια εβδομάδα θα είναι εδώ στην περιοχή Βοστώνης όπου επισκέπτεται τον αδερφό του κ. Δημήτριο Ματθαίο από το Lowell.
Χθες το βράδυ συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για πολλά και διάφορα με τον πρώην Διευθυντή του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ιστιαίας Ευβοίας. Είναι ένας “προσγειωμένος” Έλληνας με άπειρες γνώσεις και ενήμερος για τα σύγχρονα θέματα.

Στη φωτογραφία ο κ. Βασίλης Καυκάς με τον κ. Κώστα Ματθαίο στη μέση και τον κ. Δημήτρη Ματθαίο
στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας σε εστιατόριο στο Newburyport.

Να σημειώσουμε ότι ο ιατρός κ. Στάθης Ματθαίος γιός του Δημήτρη είναι χειρούργος ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο του Newbury, Massachusetts. O Dr. Στάθης Ματθαίος ήταν ο bench doctor για την παγκοσμίου φήμης ομάδα μπάσκετ μπολ την Boston Celtics.
Ευχόμαστε στον κ. Κώστα Ματθαίο καλή διαμονή στη Βοστώνη και καλή επάνοδο στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου