Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Από την Ιστιαία στη Βοστώνη και το Newburyport

Από την Ιστιαία της Εύβοιας στο Τορόντο του Καναδά και από εκεί στο Lowell, Massachusetts και χθες σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Newburyport, κυριολεκτικά πάνω στο νερό.

Πρόκειται για τον κ. Κώστα Ματθαίο, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο που ήρθε από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα επισκευτηκε το γιό του στο Τορόντο και για μια εβδομάδα θα είναι εδώ στην περιοχή Βοστώνης όπου επισκέπτεται τον αδερφό του κ. Δημήτριο Ματθαίο από το Lowell.
Χθες το βράδυ συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για πολλά και διάφορα με τον πρώην Διευθυντή του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ιστιαίας Ευβοίας. Είναι ένας “προσγειωμένος” Έλληνας με άπειρες γνώσεις και ενήμερος για τα σύγχρονα θέματα.

Στη φωτογραφία ο κ. Βασίλης Καυκάς με τον κ. Κώστα Ματθαίο στη μέση και τον κ. Δημήτρη Ματθαίο
στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας σε εστιατόριο στο Newburyport.

Να σημειώσουμε ότι ο ιατρός κ. Στάθης Ματθαίος γιός του Δημήτρη είναι χειρούργος ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο του Newbury, Massachusetts. O Dr. Στάθης Ματθαίος ήταν ο bench doctor για την παγκοσμίου φήμης ομάδα μπάσκετ μπολ την Boston Celtics.
Ευχόμαστε στον κ. Κώστα Ματθαίο καλή διαμονή στη Βοστώνη και καλή επάνοδο στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου