Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Εκλογές ξανά στα Τζουμέρκα αποφάσισε το ΣτΕ

Tετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ, στις 2 Οκτωβρίου θα γίνουν πάλι εκλογές στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αφού δικαίωσε την προσφυγή της υποψήφιας δημάρχου, Σταυρούλας Καταβασίλη εναντίον του νυν δημάρχου, Μαρίνου Γαρνέλη.
Η Σταυρούλα Καραβασίλη, που υποστηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ, υποστήριζε στην προσφυγή της στο ΣτΕ ότι στην Τοπική Κοινότητα Μελισσουργών το ψηφοδέλτιό του Μ. Γαρνέλη, υπολειπόταν σε μία γυναίκα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχικά το Εφετείο Ιωαννίνων είχε εκδώσει κατά πλειοψηφία, απόφαση υπέρ του Δημάρχου, κάτι που ανατράπηκε εντελώς στο ΣτΕ με ψήφους 7-0 υπέρ της ενιστάμενης.
Στις 2 Οκτωβρίου λοιπόν οι κάλπες θα ανοίξουν στα Τζουμέρκα στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, ενώ θα συμμετέχουν όλοι οι νομίμως ανακηρυχθέντες συνδυασμοί που συμμετείχαν και στις προηγούμενες εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου