Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δηλώσεις Μπαλιούκου για το νοσοκομείο Κρεστένων

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Δηλώσεις Μπαλιούκου για το νοσοκομείο ΚρεστένωνΤην ικανοποίησή του για την διατήρηση του θεσμικού ρόλου του Γ.Ν. Κρεστένων, εξέφρασε χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.
«Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, και παρά το εχθρικό κλίμα που ποτέ δεν κατανοήσαμε, υλοποιήθηκε το πρώτο μας αίτημα να διατηρηθεί ο θεσμικός ρόλος της μονάδας. Δεν μπορέσαμε να τους πείσουμε για την αύξηση των κρεβατιών και εκεί αρχίζει η ευθύνη όσων υπηρετούν σ’ αυτό το χώρο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος για τις πρόσφατες αλλαγές στον υγειονομικό χάρτη της Ηλείας.
Ο δήμαρχος δεν έκρυψε όμως και την πικρία του για τη γενική εικόνα στο χώρο της Υγείας, λέγοντας πως περίμενε πιο τολμηρά βήματα. « Δεν μας ικανοποίησε γιατί περιμέναμε ριζική τομή στον τομέα αυτό. Μέχρι που να είχαμε στις παρυφές των εργασιακών σχέσεων τομές, που να μπορούν να υλοποιήσουν τα ιδρύματα την αποστολή την οποία έχουν αναλάβει».

Ο κ. Μπαλιούκος ζήτησε από τους δημότες του να καταγράφουν κάθε αρνητικό περιστατικό ώστε να μην υπάρξει κανένα περιθώριο «σε αυτούς που υπηρετούν την υγεία να υπεκφεύγουν από την εξυπηρέτηση την οποία οφείλουν να παρέχουν. Πρέπει όλοι να παρέχουν υπηρεσίες» είπε. Ευχήθηκε δε να λειτουργήσει σωστά το νοσοκομείο Πύργου, που αποτελεί τον πυλώνα της Υγεία στο νομό, ώστε να σταματήσει η «αιμορραγία» των ασθενών προς τα νοσοκομεία της Πάτρας.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου