Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Επαφές για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Μιλάμε για ερασιτεχνισμό από την ηγεσία του ποδοσφαίρου και ερασιτεχνισμό του Υπουργού κ. Γερουλάνου

  Μα έτσι δεν είναι οι περισσότεροι υπουργοί τα τελευταία χρόνια; "ΑΤΖΑΜΙΔΕΣ"

Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2011

Στον αέρα η διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει πρόθεση αναβολής όλων των παιχνιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πρωτοβουλία της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού, οι ομάδες επιδιώκουν την αναβολή της πρεμιέρας και πιέζοντας προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκονται σε συζητήσεις με τους επιτελείς της NOVA. Το μπλοκ των συγκεκριμένων ομάδων, στο οποίο έχουν προσχωρήσει επίσης η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί αγωνιστική με μονάχα πέντε αναμετρήσεις.
Το μεγάλο εμπόδιο που επιχειρείται να ξεπεραστεί είναι η ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που βάσει της σύμβασης θα πρέπει να καταβάλει η λίγκα στο κανάλι σε περίπτωση που δεν μεταδοθούν παιχνίδια τον Αύγουστο.
Συγκεκριμένες πηγές υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται οι ΠΑΕ να συμφωνήσουν μέχρι στην καταβολή του εν λόγω ποσού, αν και προφανώς είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν.

Η Σύνταξη, Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου