Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Ένα βουβό ποτάμι στην Αρτέμιδα. . .

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Για τους περισσότερους οι φλόγες ακόμα καίνε και λιώνουν τις ψυχές τους. Οι συγγενείς των αδικοχαμένων που «έφυγαν»  μέσα στις φλόγες στις 24 Αυγούστου στην Αρτέμιδα, συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο σημείο που η μάνα με τα τέσσερα παιδιά και τη γιαγιά τους και ο αγροφύλακας και τόσοι άλλοι άνθρωποι ξεψύχησαν.

Παρουσία του Μητροπολίτη Ολυμπίας και Τριφυλίας Χρυσόστομου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Ένα βουβό ανθρώπινο ποτάμι, «κύλησε» προς τα σημεία που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, εκεί που γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα της Ηλείας το 2007.
Τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει τέσσερα χρόνια μετά και αυτό φάνηκε τόσο στην τελετή, όσο και στα σημεία όπου οι συγγενείς και οι φίλοι άφηναν λίγα λουλούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου