Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Flashing your lights MΙΑ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Tετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Στο δικαστήριο η κοινοπολιτεία της Φλώριδας (State of Florida) για “παράβαση” που δεν έχουν νομική υπόσταση. Πρόκειται για την αστυνομία της πολιτείας της Φλώριδας γνωστής σαν State Police που δίνει κλήσεις των $100 χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση στου νόμους της κοινοπολιτείας.
Η κατάσταση έχει ως εξής: Η τροχαία έχει βάλει το ραντάρ και ελέγχει τα οχήματα εάν τρέχουν κάτω από το όριο ταχύτητας. Εάν υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας λαμβάνουν κλήση. Αλλά τι γίνεται, οδηγοί που περνούν το “μπλόκο” της αστυνομίας ανάβουν τη μακρινή “σκάλα και αναβοσβήνουν τα φώτα του αυτοκινήτου και ειδοποιούν τους οδηγούς πριν φτάσουν στο μπλόκο και κατεβάζουν ταχύτητα. Ε, για αυτό η αστυνομία (state police) δίνει $100 κλήση.
Ένας οδηγός, ο Eric Campbell, όμως που τελευταία πήρε κλήση κοίταξε το λόγο που έγραψε την κλήση η αστυνομία ο οποίος λέγει ότι είναι παράβαση του κώδικα 316.2397. Σύμφωνα όμως με δίκες που έχουν γίνει ο κώδικας αυτός δεν έχει να κάνει τίποτα με την συγκεκριμένη “παράβαση”.
Έτσι ο κ. Eric Campbell μηνύει την κοινοπολιτεία και θέλει πίσω τα $100 συν $15,000. Από το 2005 το State Police της Φλώριδας έχει γράψει 10,429 κλήσεις σαν αυτή που έδωσε στον Eric Campbell. Έτσι εάν ο Eric Campbell κερδίσει τη δίκη η κοινοπολιτεία θα πρέπει να καταβάλλει τα $100 σε όλους συν $15,000.
Εσείς που έχετε πάρει, εάν έχετε πάρει, τέτοια κλήση να ήσαστε ενήμεροι για την απόφαση.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου