Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Flashing your lights MΙΑ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Tετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Στο δικαστήριο η κοινοπολιτεία της Φλώριδας (State of Florida) για “παράβαση” που δεν έχουν νομική υπόσταση. Πρόκειται για την αστυνομία της πολιτείας της Φλώριδας γνωστής σαν State Police που δίνει κλήσεις των $100 χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση στου νόμους της κοινοπολιτείας.
Η κατάσταση έχει ως εξής: Η τροχαία έχει βάλει το ραντάρ και ελέγχει τα οχήματα εάν τρέχουν κάτω από το όριο ταχύτητας. Εάν υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας λαμβάνουν κλήση. Αλλά τι γίνεται, οδηγοί που περνούν το “μπλόκο” της αστυνομίας ανάβουν τη μακρινή “σκάλα και αναβοσβήνουν τα φώτα του αυτοκινήτου και ειδοποιούν τους οδηγούς πριν φτάσουν στο μπλόκο και κατεβάζουν ταχύτητα. Ε, για αυτό η αστυνομία (state police) δίνει $100 κλήση.
Ένας οδηγός, ο Eric Campbell, όμως που τελευταία πήρε κλήση κοίταξε το λόγο που έγραψε την κλήση η αστυνομία ο οποίος λέγει ότι είναι παράβαση του κώδικα 316.2397. Σύμφωνα όμως με δίκες που έχουν γίνει ο κώδικας αυτός δεν έχει να κάνει τίποτα με την συγκεκριμένη “παράβαση”.
Έτσι ο κ. Eric Campbell μηνύει την κοινοπολιτεία και θέλει πίσω τα $100 συν $15,000. Από το 2005 το State Police της Φλώριδας έχει γράψει 10,429 κλήσεις σαν αυτή που έδωσε στον Eric Campbell. Έτσι εάν ο Eric Campbell κερδίσει τη δίκη η κοινοπολιτεία θα πρέπει να καταβάλλει τα $100 σε όλους συν $15,000.
Εσείς που έχετε πάρει, εάν έχετε πάρει, τέτοια κλήση να ήσαστε ενήμεροι για την απόφαση.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου