Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Irene – Ειρήνη

Πλημμύρες και καταστροφές
Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2011, 12:15 το μεσημέρι

Αυτή τη στιγμή περνάει από την περιοχή Βοστώνης η “Ειρήνη” με καταρρακτώδη βροχή διαρκείας και δυνατούς ανέμους. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και πλημμύρες παντού.
Ο Τυφώνας Irene (Αϊρίν) προς ανακούφιση όλων μας έχει χάσει ταχύτητα αφού από 180 χιλιόμετρα την ώρα έχει πέσει στα 90 χιλιόμετρα την ώρα. Πρέπει να αναφέρουμε ότι όλος ο κόσμος είναι στα σπίτια του, δεν κυκλοφορεί ούτε ένα αυτοκίνητο. Οι αρχές έχουν παροτρύνει τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του και έχουν υπακούσει αφού οι κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν πλημμυρίσει σε πολλά μέρη με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να γίνονται υδροπλάνα και να “απογειώνονται”. Ένα τέτοιο περιστατικό ζήσαμε χθες στο δρόμο 95/128 στο ύψος του Highland Avenue στο Needham, Massachusetts (δυτικά της Βοστώνης) όπου απ την καταρρακτώδη βροχή είχαν βουλώσει τα φρεάτια με αποτέλεσμα το μεγάλο high way να γίνει λίμνη στο συγκεκριμένο σημείο και δημιουργήθηκε χάος από το συνωστισμό των αυτοκινήτων.
Πάντως μάλλον ξεφύγαμε τα χειρότερα. Περισσότερα αργότερα.

Η Σύνταξη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου