Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Irene – Ειρήνη

Πλημμύρες και καταστροφές
Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2011, 12:15 το μεσημέρι

Αυτή τη στιγμή περνάει από την περιοχή Βοστώνης η “Ειρήνη” με καταρρακτώδη βροχή διαρκείας και δυνατούς ανέμους. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και πλημμύρες παντού.
Ο Τυφώνας Irene (Αϊρίν) προς ανακούφιση όλων μας έχει χάσει ταχύτητα αφού από 180 χιλιόμετρα την ώρα έχει πέσει στα 90 χιλιόμετρα την ώρα. Πρέπει να αναφέρουμε ότι όλος ο κόσμος είναι στα σπίτια του, δεν κυκλοφορεί ούτε ένα αυτοκίνητο. Οι αρχές έχουν παροτρύνει τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του και έχουν υπακούσει αφού οι κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν πλημμυρίσει σε πολλά μέρη με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να γίνονται υδροπλάνα και να “απογειώνονται”. Ένα τέτοιο περιστατικό ζήσαμε χθες στο δρόμο 95/128 στο ύψος του Highland Avenue στο Needham, Massachusetts (δυτικά της Βοστώνης) όπου απ την καταρρακτώδη βροχή είχαν βουλώσει τα φρεάτια με αποτέλεσμα το μεγάλο high way να γίνει λίμνη στο συγκεκριμένο σημείο και δημιουργήθηκε χάος από το συνωστισμό των αυτοκινήτων.
Πάντως μάλλον ξεφύγαμε τα χειρότερα. Περισσότερα αργότερα.

Η Σύνταξη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου