Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

NEA - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2011


Δύο θέματα μας απασχολούν σήμερα

Α) είναι ο Τυφώνας Irene.

10 νεκροί μέχρι στιγμής από τον τυφώνα “Irene” (Αϊρίν) Ειρήνη.

Πλησιάζει τη Βοστώνη με ταχύτητα 75 μίλια την ώρα και κινείτε με 17 μίλια την ώρα προς τα βόρεια. Από το απόγευμα του Σαββάτου βρέχει στην περιοχή της Βοστώνης.
Ο Τυφώνας έχει πάρει μία μικρή κλήση προς δυσμάς. Υπολογίζεται ότι η περιστροφική ταχύτητα του κυκλώνα θα είναι γύρω στα 50 μίλια την ώρα όταν θα φτάσει στη Βοστώνη οπότε θα έχει εξασθενίσει. Αυτή τη στιγμή 3:00 το πρωί ο Τυφώνας βρίσκεται νότια της Νέας Υόρκης ενώ πολλά κτήρια έχουν πλημμυρίσει όπως έχουν πλημυρίσει και οι δρόμοι.
Περισσότερα αργότερα.
Β) Το άλλο θέμα που μας απασχολεί σήμερα είναι βράβευση του κ. Διονύση Καραγιάννη στα Κρέστενα Ηλείας από τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης. Αυτό θα γίνεται στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο Κρεστένων. Νεώτερα αργότερα

Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου