Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βιβλίο με αποκαλύψεις εκδίδει ο Βουλγαράκης

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011

Ετοιμο προς έκδοση φέρεται να είναι το βιβλίο του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, με προφανή τίτλο «Πολιτικό κόστος».
Ο πρώην Υπουργός που βρέθηκε στη δίνη της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου, έρχεται να απαντήσει στα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς Ελληνες, όπως γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Newsbomb», που πρώτο έγραψε την είδηση της κυκλοφορίας του βιβλίου, ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή φέρεται έτοιμος να θίξει πρόσωπα και πράγματα από τη στιγμή που αθωώθηκε ομόφωνα από τη Βουλή για τις κατηγορίες που τον βάρυναν.
Σύμφωνα στο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Σιδέρη, ο κ. Βουλγαράκης δεν θα κάνει μόνο μια θεωρητική προσέγγιση περί του πολιτικού κόστους, αλλά θα θιγούν μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα και αποφάσεις που ελήφθησαν σε κεντρικό επίπεδο από την κυβέρνηση Καραμανλή στο διάστημα 2004 2008.
Λέγεται μάλιστα ότι ο πρώην Υπουργός δεν διστάζει να κάνει κριτική σε στάσεις, συμπεριφορές και θέσεις που έλαβαν ακόμα και άλλα μέλη των Υπουργικών Συμβουλίων στα οποία συμμετείχε.
Οπως λένε παλιοί συνεργάτες του κ. Βουλγαράκη, οι οποίοι επικοινωνούν μαζί του, διατυπώθηκαν αιτιάσεις σε βάρος του εσκεμμένα διότι πρέπει να πληγεί η αξιοπιστία του πολιτικού λόγου του από τη στιγμή που είχε εμπλακεί σε λεπτές υποθέσεις όπως ήταν το σκάνδαλο των υποκλοπών εις βάρος του κ. Κώστα Καραμανλή. «Ηταν σε θέση να γνωρίζει κρίσιμα και μη ζέοντα πολιτικά ζητήματα και δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος, από την ώρα που οι απόπειρες για τη δολοφονία του από τον Επαναστατικό Αγώνα απέτυχαν, παρά μόνο να πληγεί η ηθική του υπόσταση», λένε κι όπως φαίνεται το βιβλίο Βουλγαράκη θα συζητηθεί...

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ - «Newsbomb» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου