Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Καλό μήνα με ΦΠΑ 23% στην εστίαση

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και παρά τις αντιρρήσεις και τις... απειλές που έχουν εκφραστεί για την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% στις υπηρεσίες εστίασης, το υπουργείο Οικονομικών, δεν πήρε πίσω την απόφαση και οι συντελεστές από σήμερα αυξάνονται. Δείτε παρακάτω ποια προϊόντα ακριβαίνουν και ποια αγαθά παραμένουν στον συντελεστή του 13%.
Η γραμμή πάντως που τονίζουν ότι θα ακολουθήσουν οι υπηρεσίες εστίασης είναι ότι οι τιμές δεν θα αυξηθούν και πως θα σταματήσουν να πληρώνουν τους φόρους προς το Δημόσιο. Σε κάθε περίπτωση αυτό αναμένεται να φανεί στην πράξη.
Πλέον στον κανονικό συντελεστή του 23%, μετατάσσονται:
• οι χυμοί φρούτων και λαχανικών
• έτοιμα ροφήματα, π.χ. καφές, τσάι, σοκολάτα
• αεριούχο νερό
• αναψυκτικά
• όλα τα προϊόντα που παρέχονται μέσω της εκμετάλλευσης καφενείων, ζαχαροπλαστείων, καφετερίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων κλπ
Προϊόντα και υπηρεσίες που παραμένουν στον μειωμένο συντελεστή

  • Παραδόσεις γλυκών από ζαχαροπλαστεία (δεν καταναλώνονται επί τόπου)
  • Παραδόσεις φαγητού από κυλικεία εντός σχολείων, νοσοκομείων και ιδρυμάτων πρόνοιας (επίσης θα πρέπει να μην καταναλώνονται επί τόπου)
  • Το ψωμί, τα αρτοσκευάσματα, τα βουτήματα κλπ
  • Τυποποιημένα είδη διατροφής (κονσέρβες, έτοιμες σαλάτες, γιαούρτια κλπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου