Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Στον Πύργο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος (video)

Tετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Στην Ηλεία βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Έφτασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ελασσόνος κ.κ. Βασίλειο.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και τους συνεργάτες του. Επιστρέφει από τη Μητρόπολη Μαντινείας όπου εκεί είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρο με αφορμή την ονομαστική του εορτή και πριν πάρει το δρόμο για την Αθήνα, βρήκε την ευκαιρία για μια «ανεπίσημη» επίσκεψη στον στενό φίλο και συνεργάτη του Μητροπολίτη Ηλείας.
Σε λίγο ακολουθεί video με τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου