Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Ο Σίμος θα ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό

Ο Σίμος κτυπάει πέναλτυ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποχαιρέτησε την Ευρώπη νωρίς-νωρίς φέτος από ομάδες κατώτερης δυναμικότητος αλλά ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας μας δηλώνει "πανάθας" και φοράει τη φανέλα με το όνομα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ΝΙΝΗ.

Μακάρι να μπορέσει ο μικρός (Γεράσιμος - Σίμος) από τη Βοστώνη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος από τότε που έφυγε από προπονητής ο Μαρκαριάν (στην ουσία των έδιωξαν) ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την κατηφόρα. Βλέπεις ο Μαρκαριάν δεν ήταν “λαμόγιο” να τον ελέγχει ο κάθε παράγοντας και δούλευε καλά. 
Σε 13 αγώνες είχε 11 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι "ειδικοί" της ηγεσίας του Παναθηναϊκού τον έκριναν ακατάλληλο. Τώρα έχουν για προπονητή ένα τουρίστα που σε τέσσερις αγώνες έχει τρεις ήττες.
 Όσο για το κ. Μαρκαριάν... είναι προπονητής της εθνικής ομάδας του Περού και όχι μόνο πήγε το Περού στα τελικά του κυπέλλου Λατινικής Αμερικής αλλά έφτασε στα ημιτελικά! 

 Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού ακόμα έχουν προπονητή έναν τουρίστα ο οποίος εισπράττει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και λέει ότι ΘΑ φτιάξει ομάδα. Επιτρέπεται ο μεγάλος Παναθηναϊκός να χάνει από ομαδούλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου