Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο Σίμος θα ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό

Ο Σίμος κτυπάει πέναλτυ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποχαιρέτησε την Ευρώπη νωρίς-νωρίς φέτος από ομάδες κατώτερης δυναμικότητος αλλά ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας μας δηλώνει "πανάθας" και φοράει τη φανέλα με το όνομα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ΝΙΝΗ.

Μακάρι να μπορέσει ο μικρός (Γεράσιμος - Σίμος) από τη Βοστώνη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος από τότε που έφυγε από προπονητής ο Μαρκαριάν (στην ουσία των έδιωξαν) ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την κατηφόρα. Βλέπεις ο Μαρκαριάν δεν ήταν “λαμόγιο” να τον ελέγχει ο κάθε παράγοντας και δούλευε καλά. 
Σε 13 αγώνες είχε 11 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι "ειδικοί" της ηγεσίας του Παναθηναϊκού τον έκριναν ακατάλληλο. Τώρα έχουν για προπονητή ένα τουρίστα που σε τέσσερις αγώνες έχει τρεις ήττες.
 Όσο για το κ. Μαρκαριάν... είναι προπονητής της εθνικής ομάδας του Περού και όχι μόνο πήγε το Περού στα τελικά του κυπέλλου Λατινικής Αμερικής αλλά έφτασε στα ημιτελικά! 

 Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού ακόμα έχουν προπονητή έναν τουρίστα ο οποίος εισπράττει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και λέει ότι ΘΑ φτιάξει ομάδα. Επιτρέπεται ο μεγάλος Παναθηναϊκός να χάνει από ομαδούλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου