Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Ο τυφώνας Ειρήνη πλησιάζει από την καραβαϊκή


Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2011

Κτυπάει αλύπητα τις παραθαλάσσιες περιοχές των Καρολάϊνα (Νότια και Βόρεια)
Αέρα στα 150 μίλια και βροχή 10 εκατοστά την ώρα ρίχνει ο τυφώνας Ειρήνη και έχει πάρει την κατεύθυνση που είχε ο τυφώνας Γκλόρια το 1985.
Οι ειδικοί λένε ότι ο τυφώνας Ειρήνη το Σάββατο θα κτυπήσει την πόλη της Νέας Υόρκης και την Κυριακή το απόγευμα την Νέα Αγγλία. Όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν σαν κύριο θέμα τον τυφώνα και τις καταστροφές που αφήνει στο πέρασμά του. Τα καράβια έχουν ήδη μπει στα λιμάνια της Νέας Αγγλίας από το Bridgeport Connecticut μέχρι τον Καναδά.
Η πορεία του τυφώνα είναι βόρεια και το πλάτος του 200 μίλια. Υπάρχει το ενδεχόμενο η πορεία να αλλάξει μερικές μοίρες προς τα δεξιά ή τα αριστερά αλλά ένα είναι σίγουρο ότι η Βοστώνη είναι μέσα στη πορεία του τυφώνα και οπωσδήποτε κι εμείς αφού είμαστε σε προάστιο της Αμερικάνικης μεγαλούπολης. Ευχόμαστε όπως ο τυφώνας χάσει ταχύτητα.
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε εάν και τι καταστροφές θα γίνουν πάντως μετά από τέτοιου είδους θεομηνίες πρέπει να περιμένουμε πλημμύρες, κατολισθήσεις καταρρακτώδη βροχή, πέσιμο δένδρων και μαζί τους απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας.
Σας συνιστούμε να λάβετε τα μέτρα σας. Φανάρια, μπαταρίες, μπουκάλια νερό και γάλα (τα απαραίτητα) και μη βγαίνετε έξω μέχρι να περάσει ο τυφώνας. Υπολογίζουν ότι τη Δευτέρα ο καιρός θα φτιάξει.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου