Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο τυφώνας Ειρήνη πλησιάζει από την καραβαϊκή


Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2011

Κτυπάει αλύπητα τις παραθαλάσσιες περιοχές των Καρολάϊνα (Νότια και Βόρεια)
Αέρα στα 150 μίλια και βροχή 10 εκατοστά την ώρα ρίχνει ο τυφώνας Ειρήνη και έχει πάρει την κατεύθυνση που είχε ο τυφώνας Γκλόρια το 1985.
Οι ειδικοί λένε ότι ο τυφώνας Ειρήνη το Σάββατο θα κτυπήσει την πόλη της Νέας Υόρκης και την Κυριακή το απόγευμα την Νέα Αγγλία. Όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν σαν κύριο θέμα τον τυφώνα και τις καταστροφές που αφήνει στο πέρασμά του. Τα καράβια έχουν ήδη μπει στα λιμάνια της Νέας Αγγλίας από το Bridgeport Connecticut μέχρι τον Καναδά.
Η πορεία του τυφώνα είναι βόρεια και το πλάτος του 200 μίλια. Υπάρχει το ενδεχόμενο η πορεία να αλλάξει μερικές μοίρες προς τα δεξιά ή τα αριστερά αλλά ένα είναι σίγουρο ότι η Βοστώνη είναι μέσα στη πορεία του τυφώνα και οπωσδήποτε κι εμείς αφού είμαστε σε προάστιο της Αμερικάνικης μεγαλούπολης. Ευχόμαστε όπως ο τυφώνας χάσει ταχύτητα.
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε εάν και τι καταστροφές θα γίνουν πάντως μετά από τέτοιου είδους θεομηνίες πρέπει να περιμένουμε πλημμύρες, κατολισθήσεις καταρρακτώδη βροχή, πέσιμο δένδρων και μαζί τους απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας.
Σας συνιστούμε να λάβετε τα μέτρα σας. Φανάρια, μπαταρίες, μπουκάλια νερό και γάλα (τα απαραίτητα) και μη βγαίνετε έξω μέχρι να περάσει ο τυφώνας. Υπολογίζουν ότι τη Δευτέρα ο καιρός θα φτιάξει.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου