Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Βουτιά στις τιμές των ακινήτων

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Νέα βουτιά, κατά 4,5%, σημείωσαν οι τιμές των διαμερισμάτων στο β' τρίμηνο του 2011, σε σύγκριση με την ίδια περσινή περίοδο, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ είχε προηγηθεί πτώση 4,7% κατά μέσο όρο το 2010 και άλλη μια 3,7% το 2009.

Παράλληλα, κατακόρυφη είναι και η πτώση των συναλλαγών των ακινήτων. Το β' τρίμηνο του 2011 μειώθηκαν κατά 39,1% σε σύγκριση με την ίδια περσινή περίοδο, ενώ ολόκληρο το 2010 είχε παρατηρηθεί στασιμότητα (πτώση 0,3%) σε σύγκριση με το 2009, όταν και πάλι η μείωση ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 35,7%.
Η μεγαλύτερη πτώση των τιμών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία επικαλείται στοιχεία των πιστωτικών ιδρυμάτων, παρατηρείται στα παλαιά διαμερίσματα (άνω των 5 ετών), αφού τα νέα πωλούνται από τους κατασκευαστές που είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για να εξασφαλίσουν καλύτερες τιμές. Επίσης, η μεγαλύτερη μείωση σημειώνεται στην Αθήνα (-6,7% το β' τρίμηνο του 2011) και η μικρότερη στις περιοχές εκτός μεγάλων αστικών κέντρων (-1%). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου