Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η Ελλάδα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στο κόσμο. Αλλά, δεν έχει Υπουργείο Ναυτιλίας!!!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Την επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ζήτησε εκ νέου σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε δηλώσεις του με αφορμή την παραίτηση του Παμπούκη.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε:
"Το γεγονός της παραίτησης του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη και τα όσα διημείφθησαν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο σχετικά με την τοποθέτησή του περί ανάγκης επανασύστασης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αποτελούν τρανή απόδειξη ότι κάποια κυβερνητικά στελέχη βάζουν τις καρέκλες και τον προσωπικό τους εγωισμό πάνω απ' το δημόσιο συμφέρον.
Καλώ εκ νέου τον πρωθυπουργό, να αγνοήσει τις βεντέτες των υπουργών του και να ανταποκριθεί στο καθολικό αίτημα του ναυτιλιακού κόσμου και του Πειραϊκού λαού και να προχωρήσει άμεσα στην επανασύσταση του υπουργείου, καταδεικνύοντας ότι αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Ας σταματήσουν, πλέον, οι κυβερνώντες να κάνουν ασκήσεις αυτοπροβολής στην πλάτη της Ναυτιλίας και ας επιδείξουν έστω και τώρα την στοιχειώδη σοβαρότητα".

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου