Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Η Ελλάδα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στο κόσμο. Αλλά, δεν έχει Υπουργείο Ναυτιλίας!!!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2011

Την επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ζήτησε εκ νέου σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε δηλώσεις του με αφορμή την παραίτηση του Παμπούκη.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε:
"Το γεγονός της παραίτησης του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη και τα όσα διημείφθησαν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο σχετικά με την τοποθέτησή του περί ανάγκης επανασύστασης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αποτελούν τρανή απόδειξη ότι κάποια κυβερνητικά στελέχη βάζουν τις καρέκλες και τον προσωπικό τους εγωισμό πάνω απ' το δημόσιο συμφέρον.
Καλώ εκ νέου τον πρωθυπουργό, να αγνοήσει τις βεντέτες των υπουργών του και να ανταποκριθεί στο καθολικό αίτημα του ναυτιλιακού κόσμου και του Πειραϊκού λαού και να προχωρήσει άμεσα στην επανασύσταση του υπουργείου, καταδεικνύοντας ότι αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Ας σταματήσουν, πλέον, οι κυβερνώντες να κάνουν ασκήσεις αυτοπροβολής στην πλάτη της Ναυτιλίας και ας επιδείξουν έστω και τώρα την στοιχειώδη σοβαρότητα".

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου