Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Φωτεινή Καραγκούνη: Από την Ηλεία η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Φωτεινή Καραγκούνη: Από την Ηλεία η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή ΑθηνώνΤο να πετυχαίνεις να εισέλθεις στην σχολής της προτίμησής σου δεν είναι εύκολο πράγμα. Πόσο μάλλον για την Φωτεινή Καραγκούνη από τον Πύργο που αρίστευσε στις πανελλαδικές
εξετάσεις και κατάφερε να μπει πρώτη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Το 19,83, το βαθμός της προμήνυε κάτι τέτοιο και χθες με την ανακοίνωση των βάσεων ήρθε η επιβεβαίωση. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτη»… δεν υπήρξε κάποιο «μυστικό της επιτυχίας.
«Απλά ήμουν προσηλωμένη στο στόχο μου και είχα ένα συστηματικό πρόγραμμα στο διάβασμά μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά το καλοκαίρι σε ανταμείβει πολύ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, πέτυχα στη σχολή που ήθελα και θα είμαι μαζί με την αδερφή μου», καθώς και η δίδυμη αδερφή της Μαρία μπήκε 21η στην ίδια σχολή.
«Δεν πιστεύω ότι στερήθηκα κάτι. Όταν έχεις έναν στόχο και τον προδίδεις τότε θυσιάζεις πράγματα. Διαφορετικά, όταν τον ακολουθείς πιστά, μόνο κερδισμένος βγαίνεις». Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η οικογένεια Καραγκούνη αφού και οι δύο γονείς των δίδυμων κοριτσιών είναι γιατροί.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου