Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Φωτεινή Καραγκούνη: Από την Ηλεία η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2011

Φωτεινή Καραγκούνη: Από την Ηλεία η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Σχολή ΑθηνώνΤο να πετυχαίνεις να εισέλθεις στην σχολής της προτίμησής σου δεν είναι εύκολο πράγμα. Πόσο μάλλον για την Φωτεινή Καραγκούνη από τον Πύργο που αρίστευσε στις πανελλαδικές
εξετάσεις και κατάφερε να μπει πρώτη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Το 19,83, το βαθμός της προμήνυε κάτι τέτοιο και χθες με την ανακοίνωση των βάσεων ήρθε η επιβεβαίωση. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτη»… δεν υπήρξε κάποιο «μυστικό της επιτυχίας.
«Απλά ήμουν προσηλωμένη στο στόχο μου και είχα ένα συστηματικό πρόγραμμα στο διάβασμά μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά το καλοκαίρι σε ανταμείβει πολύ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, πέτυχα στη σχολή που ήθελα και θα είμαι μαζί με την αδερφή μου», καθώς και η δίδυμη αδερφή της Μαρία μπήκε 21η στην ίδια σχολή.
«Δεν πιστεύω ότι στερήθηκα κάτι. Όταν έχεις έναν στόχο και τον προδίδεις τότε θυσιάζεις πράγματα. Διαφορετικά, όταν τον ακολουθείς πιστά, μόνο κερδισμένος βγαίνεις». Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η οικογένεια Καραγκούνη αφού και οι δύο γονείς των δίδυμων κοριτσιών είναι γιατροί.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου