Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Αγωγή κατά του «Chobani»

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014

chobani
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μία μικρή νομική φίρμα του Μανχάταν κατέθεσε αγωγή κατά της «Chobani», ισχυριζόμενη πως η εταιρεία παραπλανά τους καταναλωτές ώστε να πιστεύουν ότι το προϊόν της είναι πράγματι ελληνικό και χρησιμοποιεί όρους στην ετικέτα της, που υπερβάλουν ως προς τη θρεπτικότητά του.
Το παραπάνω επεσήμανε η «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», υπογραμμίζοντας πως στην αγωγή την οποία κατέθεσε η «Lee Litigation Group PLLC», αναφέρεται ότι η «Chobani», «σκόπιμα προωθεί στην αγορά τα προϊόντα της ως ελληνικό γιαούρτι, ενώ δεν υπάρχει τίποτα το ελληνικό σ’ αυτά» και ότι «κανένα από τα προϊόντα της που διατίθενται στην αμερικανική αγορά δεν παρασκευάζεται στην Ελλάδα ή και από Ελληνες, παρόλο που η εταιρεία το διαφημίζει ως το κορυφαίο ελληνικό γιαούρτι της Αμερικής».
Στελέχη της «Chobani» υποστηρίζουν ότι η αγωγή δεν έχει ουσία, καθώς είναι κάτι αντίστοιχο με παράπονο ότι το καναδέζικο μπέικον δεν είναι από τον Καναδά
Πηγή: Ε.Κ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου