Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Αγωγή κατά του «Chobani»

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014

chobani
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μία μικρή νομική φίρμα του Μανχάταν κατέθεσε αγωγή κατά της «Chobani», ισχυριζόμενη πως η εταιρεία παραπλανά τους καταναλωτές ώστε να πιστεύουν ότι το προϊόν της είναι πράγματι ελληνικό και χρησιμοποιεί όρους στην ετικέτα της, που υπερβάλουν ως προς τη θρεπτικότητά του.
Το παραπάνω επεσήμανε η «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», υπογραμμίζοντας πως στην αγωγή την οποία κατέθεσε η «Lee Litigation Group PLLC», αναφέρεται ότι η «Chobani», «σκόπιμα προωθεί στην αγορά τα προϊόντα της ως ελληνικό γιαούρτι, ενώ δεν υπάρχει τίποτα το ελληνικό σ’ αυτά» και ότι «κανένα από τα προϊόντα της που διατίθενται στην αμερικανική αγορά δεν παρασκευάζεται στην Ελλάδα ή και από Ελληνες, παρόλο που η εταιρεία το διαφημίζει ως το κορυφαίο ελληνικό γιαούρτι της Αμερικής».
Στελέχη της «Chobani» υποστηρίζουν ότι η αγωγή δεν έχει ουσία, καθώς είναι κάτι αντίστοιχο με παράπονο ότι το καναδέζικο μπέικον δεν είναι από τον Καναδά
Πηγή: Ε.Κ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου