Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Για «κύμα» δύο εκατ. τουριστών στην Ελλάδα κάνει λόγο ο πρέσβης της Βρετανίας

Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2014Οι βρετανοί επισκέπτες στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν ίσως και να ξεπεράσουν φέτος τα δύο εκατομμύρια, χάρη στις καλές τιμές και τη σταθερότητα στη χώρα μας δήλωσε, μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα Τζον Κίτμερ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Βρετανίας για την ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών αλλά και το ευρύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, περιλαμβανομένης και της διαδικασίας των ιδιωτικοποιήσεων.
Ενόψει του αναμενόμενου τουριστικού κύματος, η βρετανική πρεσβεία οργανώνει την ενημερωτική εκστρατεία Holiday Hangover στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των βρετανών τουριστών, στο Ιόνιο και το Αιγαίο, προκειμένου να εξηγήσουν στα νέα παιδιά, τα οποία πολλές φορές κάνουν για πρώτη φορά διακοπές χωρίς τους γονείς τους, ποια είναι η σωστή συμπεριφορά με βάση τα τοπικά ήθη, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και τους φορείς των τοπικών κοινωνιών.
Διασκεδαστικά αξεσουάρ, βραχιολάκια, κορδόνια που παιρνούν στο λαιμό ακόμη και πατάκια μπύρας στα μπαρ συνιστούν στους νέους να είναι προσεκτικοί και αναγράφουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης. Φέτος μάλιστα, μπήκε σε εφαρμογή και ο λογαριασμός στο twitter: @hangovergreece.
Ο βρετανός πρέσβης συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για την επιτυχία της στα δημοσιονομικά, τονίζοντας ότι αυτό έγινε δυνατό χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, αλλά επισήμανε και τις αλλαγές που πρέπει να συνεχιστούν, προκειμένου να απελευθερωθεί η αγορά προϊόντων και να χαμηλώσουν οι τιμές, προς όφελος των καταναλωτών.
Μιλώντας για την ενεργειακή συνεργασία, ο κ. Κίτμερ αναφέρθηκε στον ρόλο της Ελλάδας ως διαμετακομιστικού σταθμού με πιό σημαντικό επίτευγμα την επιλογή της χώρας μας για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, στην κοινοπραξία του οποίου μετέχει ο βρετανικός κολοσσός BP.
Ως προς τον ρόλο της Ελλάδας ως παραγωγού υδρογονανθράκων, είπε επίσης ότι η Βρετανία έχει άμεσο ενδιαφέρον για τη Δ. Ελλάδα και ειδικότερα για το Κατάκολο.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου