Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Στο «σφυρί» το εργοστάσιο ΑΣΤΕΡΙΣ που έδινε «ζωή» σε ολόκληρο τον Κάμπο!

«Τίτλοι τέλους» μπαίνουν και τυπικά στις 16 Ιουλίου για το εργοστάσιο «Αστερίς» στην Ανδραβίδα, την πιο μεγάλη και σύγχρονη, στα χρόνια της ακμής της, εργοστασιακή μονάδα του νομού, που έδινε δουλειά και «ζωή» σε ολόκληρη την πεδινή Ηλεία! Τα τελευταία χρόνια το κλειστό πια εργοστάσιο «Αστερίς» έχει μετατραπεί σε πεδίο «λεηλασίας» του παλιού εξοπλισμού και των μεταλλικών του μερών, έχοντας απομείνει μόνο… ο σκελετός του! Ίσως λοιπόν ο δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός του εργοστασίου, την Τετάρτη 16 Ιουλίου, στο Ειρηνοδικείο Λεχαινών, δώσει άλλη… αναπτυξιακή πνοή στον εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο χώρο!
Τα ακίνητα που βγαίνουν στο πλειστηριασμό είναι ένα αγροτεμάχιο στη θέση «Ψαρεΐκο» συνολικής έκτασης 83.842 τετραγωνικών μέτρων που αποτελείται από τα όμορα αγροτεμάχια αναδασμού εκτάσεως 2.250, 4.900, 68,530 και 8,162 τετραγωνικών μέτρων στα οποία λειτουργούσαν το κτίριο του κυρίως εργοστασίου, η αποθήκη, το λεβητοστάσιο, το κτήριο των γραφείων, το ζυγιστήριο, το κτήριο του θυρωρείου, οι εγκαταστάσεις των ψυγείων και του βιολογικού καθαρισμού κ.α.
Ως τιμή πρώτης προσφοράς για τα πάνω ακίνητα ορίζεται το ποσό των 490.000 ευρώ.
Παράλληλα στον πλειστηριασμό βγαίνει ένας αγρός, στην ίδια τοποθεσία, εκτάσεως 14.254 τετραγωνικά μέτρα με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στα 49.000 ευρώ και ένα ακόμα αγροτεμάχιο έκτασης 1.050 τετραγωνικών μέτρων με την τιμή πρώτης προσφοράς να ορίζεται στα 3.000 ευρώ. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου