Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Στο «σφυρί» το εργοστάσιο ΑΣΤΕΡΙΣ που έδινε «ζωή» σε ολόκληρο τον Κάμπο!

«Τίτλοι τέλους» μπαίνουν και τυπικά στις 16 Ιουλίου για το εργοστάσιο «Αστερίς» στην Ανδραβίδα, την πιο μεγάλη και σύγχρονη, στα χρόνια της ακμής της, εργοστασιακή μονάδα του νομού, που έδινε δουλειά και «ζωή» σε ολόκληρη την πεδινή Ηλεία! Τα τελευταία χρόνια το κλειστό πια εργοστάσιο «Αστερίς» έχει μετατραπεί σε πεδίο «λεηλασίας» του παλιού εξοπλισμού και των μεταλλικών του μερών, έχοντας απομείνει μόνο… ο σκελετός του! Ίσως λοιπόν ο δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός του εργοστασίου, την Τετάρτη 16 Ιουλίου, στο Ειρηνοδικείο Λεχαινών, δώσει άλλη… αναπτυξιακή πνοή στον εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο χώρο!
Τα ακίνητα που βγαίνουν στο πλειστηριασμό είναι ένα αγροτεμάχιο στη θέση «Ψαρεΐκο» συνολικής έκτασης 83.842 τετραγωνικών μέτρων που αποτελείται από τα όμορα αγροτεμάχια αναδασμού εκτάσεως 2.250, 4.900, 68,530 και 8,162 τετραγωνικών μέτρων στα οποία λειτουργούσαν το κτίριο του κυρίως εργοστασίου, η αποθήκη, το λεβητοστάσιο, το κτήριο των γραφείων, το ζυγιστήριο, το κτήριο του θυρωρείου, οι εγκαταστάσεις των ψυγείων και του βιολογικού καθαρισμού κ.α.
Ως τιμή πρώτης προσφοράς για τα πάνω ακίνητα ορίζεται το ποσό των 490.000 ευρώ.
Παράλληλα στον πλειστηριασμό βγαίνει ένας αγρός, στην ίδια τοποθεσία, εκτάσεως 14.254 τετραγωνικά μέτρα με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στα 49.000 ευρώ και ένα ακόμα αγροτεμάχιο έκτασης 1.050 τετραγωνικών μέτρων με την τιμή πρώτης προσφοράς να ορίζεται στα 3.000 ευρώ. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου