Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Βίλα Ραγκούση: Νοικιάζεται όπως είναι επιπλωμένη και με γήπεδο ποδοσφαίρου.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2014Μόλις 14 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα


Μια βίλα 10 ατόμων που αποτελεί την κύρια κατοικία του, νοικιάζει όλο το καλοκαίρι προς 2.000 ευρώ τη βραδιά (συνολικά 14.000 ευρώ την εβδομάδα) ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Χτισμένη ψηλά, με εκπληκτική θέα και απίστευτο περιβάλλοντα χώρο 32 στρεμμάτων, η βίλα Πανσέληνος έχει φυσικά πισίνα, αλλά και ιδιωτικό γήπεδο ποδοσφαίρου.
Όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που φιλοξενεί την είδηση: «Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια».
Επισημαίνει μάλιστα ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι άνεργος και αντιμετωπίζει βιοποριστικό ζήτημα καθώς «δεν είναι στο pay roll κάποιου επιχειρηματία». Συμπληρώνει ότι δεν ήθελε «να χτυπήσει πόρτες και να προσληφθεί σε πολλούς και διάφορους που πιθανόν θα τον ήθελαν στη δουλειά τους, γιατί δεν ήθελε να χάσει την οικονομική του αυτοτέλεια.»
Και ο πρώην υπουργός καταλήγει: «Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους, προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο. Το έκανα όμως για να συντηρήσω την οικογένειά μου».
Η βίλα στον ιστότοπο, όπου έχει δοθεί προς ενοικίαση περιγράφεται ως εξής:
"Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, το Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο.
Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε λευκό χρώμα και με όμορφο μαρμάρινο δάπεδο, η βίλα διαθέτει κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Το καθιστικό περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέδες. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Το μπάνιο έχει ντους.
Οι ιδιοκτήτες μπορούν να κανονίσουν εκδρομές με βάρκα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου ή να παίξουν στο γήπεδο τένις. Χαλαρώστε στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.
Το γραφικό χωριό Κώστος βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων. Η παραλία Υστέρνι απέχει 4χλμ. και η παραλία Μώλος 5 χιλιόμετρα. Σε απόσταση 7χλμ. από το Villa Fullmoon θα βρείτε το κέντρο της Νάουσας και της Παροικιάς με το λιμάνι της. Το αεροδρόμιο απέχει 15 χιλιόμετρα".

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου