Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

H Ρωσία προειδοποιεί το Κίεβο για «βαριές συνέπειες» από τη συμφωνία με την ΕΕ

Αμεση ήταν η αντίδρασή της Mόσχας στη συμφωνία διασύνδεσης της ΕΕ με Ουκρανία, Μολδαβία και Γεωργία, προειδοποιώντας το Κίεβο πως θα υπάρχουν «βαριές συνέπειες».
Το Κρεμλίνο ανέφερε πως θα λάβει μέτρα να προστατεύσει τη ρωσική οικονομία εάν η συμφωνία έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ρωσική οικονομική δραστηριότητα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα πάρει μέτρα για να προστατεύσει την οικονομία της, 
εφόσον αυτή επηρεασθεί αρνητικά από την υπογραφή συμφωνιών από την Ουκρανία, τη Γεωργία και τη Μολδαβία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι τρεις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες υπέγραψαν σήμερα συμφωνίες που τις φέρνουν πιο κοντά στην ΕΕ.
Ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καράσιν προειδοποίησε επίσης πως οι συμφωνίες οικονομικής σύνδεσης με την ΕΕ θα έχουν «σοβαρές συνέπειες».
«Η σύναψη μιας τόσο σοβαρής συμφωνίας επαφίεται ασφαλώς στην κυριαρχία κάθε κράτους», δήλωσε ο Καράσιν, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ. «Οι συνέπειες της συμφωνίας που υπογράφηκε από την Ουκρανία και τον Μόλδοβα θα είναι αναμφίβολα σοβαρές», πρόσθεσε. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου