Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Το Ποτάμι πάει... Μηχανουργείο

Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2014

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Από το Λαύριο, που έχει και καλά ουζερί, ξεκινά η επιχείρηση μετασχηματισμού του Ποταμιού σε κανονικό κόμμα. Οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα αρχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής με ομιλία του Στ. Θεοδωράκη (8 μ.μ.) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της Πανελλήνιας Επιτροπής.

Το Ποτάμι πάει... Μηχανουργείο Αν έχουν κάποια σημασία οι συμβολισμοί, οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Ανοιχτό Θέατρο και στα κτίρια της Ασβεστοκαμίνου, του Μηχανουργείου και της Επίπλευσης...

Μόνοι ή με άλλους;
Πέρα από τα ιδεολογικοπολιτικά και οργανωτικά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο συνέδριο, σημασία έχουν και οι παρουσίες από άλλους χώρους.
Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί από την Εύα Καϊλή και τον Ν. Ανδρουλάκη, η ΔΗΜΑΡ από τον Θ. Θεοχαρόπουλο, ενώ εκπροσώπηση θα υπάρξει και από τα άλλα κόμματα (πλην ΑΝΕΛ και, φυσικά, Χρυσής Αυγής).
Το «παρών» αναμένεται να δώσουν επίσης οι Σπ. Λυκούδης, Γρ. Ψαριανός, Β. Οικονόμου και Α. Παπαδόπουλος, ο Π. Τατσόπουλος, στελέχη της Δράσης (που ετοιμάζονται να προσχωρήσουν στο Ποτάμι), ενώ ομιλίες θα απευθύνουν ο Γ. Καμίνης και ο Γ. Μπουτάρης. Πάντως, το μεγάλο ζήτημα -το οποίο δεν θα εξαντληθεί βέβαια στο Λαύριο- είναι αν το Ποτάμι θα συνεισφέρει στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ή θα ακολουθήσει -προς το παρόν τουλάχιστον- αυτόνομη πορεία...
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου