Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στις 11 Ιουλίου οι συζητήσεις για την σύνδεση της Ουκρανίας με την Ε.Ε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014
Οι συζητήσεις που προβλέπεται να διεξαχθούν μεταξύ της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους όρους εφαρμογής της συμφωνίας σύνδεσης την οποία ετοιμάζονται να υπογράψουν οι Βρυξέλλες και το Κίεβο αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι τριμερείς συζητήσεις αυτές με τον ευρωπαίο Επίτροπο Εμπορίου Κάρελ ντε Χουχτ είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ΕΕ, ο οποίος είχε αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους «το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου».
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να διεξαχθούν οι επόμενες επαφές σε υπουργικό επίπεδο (…) στις 11 Ιουλίου και συμφωνήσαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Μια προηγούμενη συνάντηση μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της οποίας «η ΕΕ δεν μπόρεσε να αποδείξει τα πλεονεκτήματα της συμφωνίας σύνδεσης για τις χώρες (σ.σ. τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που υπογράφουν τη συμφωνία) και τη Ρωσία», διευκρίνισε το υπουργείο.
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται εξάλλου να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις μεταξύ ειδικών για το θέμα αυτό, είχε δηλώσει το πρωί ο Αλεξέι Μέσκοφ, ένας ρώσος διπλωμάτης.
Την Τετάρτη ο ρώσος υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλιουκάεφ είχε διευκρινίσει ότι οι τριμερείς διαπραγματεύσεις έχουν στόχο να μειώσουν «τους κινδύνους» που θέτει η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου για τη Ρωσία.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου