Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Στις 11 Ιουλίου οι συζητήσεις για την σύνδεση της Ουκρανίας με την Ε.Ε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014
Οι συζητήσεις που προβλέπεται να διεξαχθούν μεταξύ της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους όρους εφαρμογής της συμφωνίας σύνδεσης την οποία ετοιμάζονται να υπογράψουν οι Βρυξέλλες και το Κίεβο αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι τριμερείς συζητήσεις αυτές με τον ευρωπαίο Επίτροπο Εμπορίου Κάρελ ντε Χουχτ είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της ΕΕ, ο οποίος είχε αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους «το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου».
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να διεξαχθούν οι επόμενες επαφές σε υπουργικό επίπεδο (…) στις 11 Ιουλίου και συμφωνήσαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Μια προηγούμενη συνάντηση μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της οποίας «η ΕΕ δεν μπόρεσε να αποδείξει τα πλεονεκτήματα της συμφωνίας σύνδεσης για τις χώρες (σ.σ. τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που υπογράφουν τη συμφωνία) και τη Ρωσία», διευκρίνισε το υπουργείο.
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται εξάλλου να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις μεταξύ ειδικών για το θέμα αυτό, είχε δηλώσει το πρωί ο Αλεξέι Μέσκοφ, ένας ρώσος διπλωμάτης.
Την Τετάρτη ο ρώσος υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλιουκάεφ είχε διευκρινίσει ότι οι τριμερείς διαπραγματεύσεις έχουν στόχο να μειώσουν «τους κινδύνους» που θέτει η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου για τη Ρωσία.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου