Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Η κάλπη έβγαλε Βαβέλ στα κόμματα

ΕΝΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Ενα σαφώς «θερμό» καλοκαίρι προμηνύεται για την κυβέρνηση και τα κόμματα, γεγονός που ήδη έχει διαφανεί από την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται μετά τις ευρωεκλογές σε όλους τους φορείς του συνταγματικού τόξου.

Η κάλπη έβγαλε Βαβέλ στα κόμματα  Τα αποτελέσματα της διπλής αναμέτρησης αφενός και αφετέρου η προετοιμασία για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, που μόνον ασφαλής δεν είναι λόγω της σταθερής άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει οιαδήποτε πρόταση γίνει από την πλευρά της πλειοψηφίας, προκαλούν νευρικότητα στο πολιτικό σύστημα γενικότερα και οι προβλέψεις για το εάν και πώς θα διατηρηθούν οι κοινοβουλευτικές ισορροπίες είναι αβέβαιες.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου