Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Η κάλπη έβγαλε Βαβέλ στα κόμματα

ΕΝΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Ενα σαφώς «θερμό» καλοκαίρι προμηνύεται για την κυβέρνηση και τα κόμματα, γεγονός που ήδη έχει διαφανεί από την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται μετά τις ευρωεκλογές σε όλους τους φορείς του συνταγματικού τόξου.

Η κάλπη έβγαλε Βαβέλ στα κόμματα  Τα αποτελέσματα της διπλής αναμέτρησης αφενός και αφετέρου η προετοιμασία για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, που μόνον ασφαλής δεν είναι λόγω της σταθερής άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει οιαδήποτε πρόταση γίνει από την πλευρά της πλειοψηφίας, προκαλούν νευρικότητα στο πολιτικό σύστημα γενικότερα και οι προβλέψεις για το εάν και πώς θα διατηρηθούν οι κοινοβουλευτικές ισορροπίες είναι αβέβαιες.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου