Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Ο Καραμανλής «ξεσήκωσε» τη Ραφήνα πανηγυρίζοντας

Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ, μάλλον δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τη γειτονιά του στη Ραφήνα.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, «παρακολούθησε, τον αγώνα από το σπίτι του στη Ραφήνα και ήταν τόσο «ξέφρενοι» οι πανηγυρισμοί του για τη νίκη της Εθνικής μας που «σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι».
«Φώναζε, χειροκροτούσε, επικροτούσε με τόση ένταση που αιφνιδίασε ακόμη και τη φρουρά του που γνωρίζει ότι τα βράδια στην οικία Καραμανλή επικρατεί ησυχία», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου