Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Γάζωσαν» ταβέρνα σε χωριό του Μυλοποτάμου

«Γάζωσαν» ταβέρνα σε χωριό του ΜυλοποτάμουΩς υπ' αριθμόν ένα ύποπτος φέρεται 47χρονος κτηνοτρόφος που είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Κρήτη, αναζητώντας έναν 47χρονο κτηνοτρόφο από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου ο οποίος φέρεται ως υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον μιας ταβέρνας στο χωριό Δισκούρι, με τον ιδιοκτήτη της οποίας έχει διαφορές.
Οι δράστες ήταν δυο και επέβαιναν σε ένα μαύρο αγροτικό φορτηγάκι. Σταμάτησαν έξω από την ταβέρνα και ο συνοδηγός άνοιξε πυρ, "γαζώνοντας" το κατάστημα με τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια και την εξωτερική πλευρά. 
Αμέσως μετά, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ταβέρνα ήταν ανοικτή και στο εσωτερικό της βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, αναγνώρισε έναν από τους δύο επιβάτες του αγροτικού, δίνοντας τα στοιχεία του 47χρονου με τον οποίο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει κτηνοτροφικές διαφορές.
*** Ένα πιστόλι με γεμιστήρα και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία ενός 47χρονου στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας Χανίων. Ο κάτοχός τους συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου