Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Ο Κούγιας στο Αιγάλεω, η Παναχαϊκή τοπικό;

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014


Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος τη νέα σεζόν η Παναχαϊκή να παίξει στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά και την εκλογή του Αλέξη Κούγια στην προεδρία της ερασιτεχνικής ομάδας του Αιγάλεω.
Ειδικότερα, πρώτος με 78 ψήφους (έναντι 67 του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μανδραφλή) στις εκλογές του Ερασιτέχνη Αιγάλεω βγήκε ο Αλέξης Κούγιας και θα ηγείται στο δεκαπενταμελές. Η διαδικασία διεξήχθη κανονικά, παρότι τις προηγούμενες ημέρες ήταν όλα στον… αέρα, λόγω ενστάσεων από πολλές πλευρές και ειδικά από τη Λέσχη Φίλων της ομάδας, που απέσυρε τη δική της υποψηφιότητα.
Είναι προφανές ότι «παίζει» ακόμη το σενάριο ο κ. Κούγιας να πάρει στο Αιγάλεω το ΑΦΜ της Παναχαϊκής (του Πατραϊκού δηλαδή), της οποίας έχει ακόμη των 90% των μετοχών της, ώστε η ομάδα να παίξει στη Football League τη σεζόν 2014-15.
Ο ίδιος όπου βρεθεί και σταθεί στάζει... δηλητήριο για την Πάτρα λέγοντας ότι η πόλη τον απογόητευσε...
Η δε Παναχαϊκή, αν τελικά ευοδωθεί αυτή η προοπτική, θα μετέχει στη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα της Αχαΐας.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου