Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Έγινε χθες το το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Γιάννη Ράμμου

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014

Κατάμεστος ήταν ο ιερός ναός της Αγίας Αικατερίνης από συγγενείς, φίλους αλλά και απλούς γνωστούς της οικογένειας Ιωάννη Ράμμουπου παρευρέθησαν στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.  
Αρκετοί είχαν ταξιδέψει από μακρυνές περιοχές της Αμερικής και Καναδά για να αποδώσουν "φόρο τιμής" σε έναν οικογενειάρχη και καλό Έλληνα που για πολλά χρόνια ήταν ένας εργάτης του Ελληνισμού αφού διετέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης του νότιου προαστίου Braintree αλλά και στα Διοικητικά Συμβούλια συλλόγων και Ομοσπονδιών.  Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας όπου διετέλεσε μέλος σε πολλά Διοικητικά Συμβούλια και πριν ένα χρόνο εξελέγη Πρόεδρος θέση που κατείχε μέχρι που έφυγε από τη ζωή.
Μετά το μνημόσυνο ο Σύλλογος "Βόρειος Ήπειρος" παρέθεσε δεξίωση εις μνήμη του Γιάννη Ράμμου και μετά η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Ράμμου με τις κόρες της παρέθεσε γεύμα ανοικτό σε όλο το εκκλησίασμα που παρακάθισαν περί τα 250 άτομα μεταξύ αυτών μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας και εκλεγμένοι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου