Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Έγινε χθες το το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Γιάννη Ράμμου

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014

Κατάμεστος ήταν ο ιερός ναός της Αγίας Αικατερίνης από συγγενείς, φίλους αλλά και απλούς γνωστούς της οικογένειας Ιωάννη Ράμμουπου παρευρέθησαν στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.  
Αρκετοί είχαν ταξιδέψει από μακρυνές περιοχές της Αμερικής και Καναδά για να αποδώσουν "φόρο τιμής" σε έναν οικογενειάρχη και καλό Έλληνα που για πολλά χρόνια ήταν ένας εργάτης του Ελληνισμού αφού διετέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης του νότιου προαστίου Braintree αλλά και στα Διοικητικά Συμβούλια συλλόγων και Ομοσπονδιών.  Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας όπου διετέλεσε μέλος σε πολλά Διοικητικά Συμβούλια και πριν ένα χρόνο εξελέγη Πρόεδρος θέση που κατείχε μέχρι που έφυγε από τη ζωή.
Μετά το μνημόσυνο ο Σύλλογος "Βόρειος Ήπειρος" παρέθεσε δεξίωση εις μνήμη του Γιάννη Ράμμου και μετά η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Ράμμου με τις κόρες της παρέθεσε γεύμα ανοικτό σε όλο το εκκλησίασμα που παρακάθισαν περί τα 250 άτομα μεταξύ αυτών μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας και εκλεγμένοι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου