Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αναστέλλεται η 48ωρη απεργία των υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας

Χαράς ευαγγέλια για τους ταξιδιώτες, αφού η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και την Τρίτη απεργία της ΟΣΥΠΑ ανεστάλη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΣΥΠΑ, η απόφαση για αναστολή της απεργίας ελήφθη μετά τις παρεμβάσεις που έκαναν προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών επαγγελματικοί φορείς του τουρισμού, όπως ο ΣΕΤΕ και ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών καθώς και επειδή «επιδίωξή μας δεν είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, που περιμένουν να ζήσουν από το τουρισμό, αλλά ούτε στο επιβατικό κοινό, την εθνική οικονομία και την εικόνα της χώρας μας».
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) κατηγορεί για «αδιαφορία τους αρμόδιους, μιας και δεν υπήρξε άμεσος και εποικοδομητικος διάλογος», ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα ελληνικά αεροδρόμια στη συντήρηση και τη στελέχωση προσωπικού καθώς και να προγραμματιστούν οι μεσοπρόθεσμες ενέργειες ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού συστημάτων και υποδομών.
«Καθιστούμε υπεύθυνους έναντι του επιβατικού κοινού, των τουριστικών παραγόντων αλλά και του νόμου, όλους όσους παρά τη θεσμική ιδιότητά τους δεν ενήργησαν τα δέοντα» αναφέρει η ΟΣΥΠΑ και προειδοποιεί: «θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατά του κ. Υπουργού και παντός υπευθύνου, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη απαξίωση της Υπηρεσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την ασφάλεια των πτήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου