Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Για φακελάκι, Δύο χρόνια φυλακή γιατί ζήτησε 300 ευρώ για να χειρουργήσει 83χρονη... άσκοπα!

Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2014
ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ «ΚΑΜΠΑΝΑ»

Τριακόσια ευρώ "φακελάκι" από μια 83χρονη γυναίκα ζήτησε 58χρονος γιατρός από τα Φιλιατά για να την χειρουργήσει, ο οποίος μάλιστα έχει τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία από τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.

Δύο χρόνια φυλακή γιατί ζήτησε 300 ευρώ για να χειρουργήσει 83χρονη... άσκοπα!Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό η γυναίκα δεν χρειαζόταν να υποβληθεί καν σε επέμβαση, όπως κατόπιν αποδείχθηκε. Η ίδια αφού είπε στον γιατρό ότι δεν είχε αυτά τα χρήματα ενημέρωσε για το συμβάν τον γιό της ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση του δημόσιου νοσοκομείου της περιοχής αλλά και στις αστυνομικές Αρχές.
Ωστόσο, αν και συνελήφθη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο γιατρός δεν πτοήθηκε, και αντί να παραδεχθεί την πράξη του εξαπέλυσε κατηγορίες για συναδέλφους του, ενώ έστειλε και απειλητικές επιστολές στη διοίκηση του νοσοκομείου.
Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας καταδίκασε τον 58χρονο γυναικολόγο σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.
Η 83χρονη μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν έχρηζε επέμβασης και το πρόβλημά της αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή . Όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Έθνος", ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης, κάνει λόγο για το ότι το νοσκομείο δεν ήταν αντίδικος στην υπόθεση αυτή. "Ως εκ τούτου η νομική υπηρεσία μας ενημέρωσε ότι δεν χρειαζόταν να παραστούμε", σημειώνει.
Πάντως, ο επίορκος γιατρός είχε απασχολήσει παρελθοντικά της Αρχές για υπεξαίρεση, είχε συλληφθεί για μεταφορά παράνομων μεταναστών και για αρχαιοκαπηλία, ενώ είχε εμπλακεί και σε πυροβολισμό ενός Αλβανού.
Πηγή: Megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου