Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας ήταν γκέι!

Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2014

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όσο και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος, κατά την αγόρευσή του στη δίκη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, συγκρίνοντας τον χαρακτήρα του νυν δημάρχου με εκείνον του πρώην -όπως μεταδίδει το seleo.gr- είπε: «Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο».
Μάλιστα, χαρακτήρισε «μύθο» τον κ. Παπαγεωργόπουλο για τα κατορθώματά του στον στίβο, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Αθηναίων, αφού όπως είπε: «Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου