Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στο Πειθαρχικό του Λιμενικού ο γιος του Μπαλτάκου

Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2014

Ο σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος στην Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Δημήτρης Μπαλτάκος, γιος του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου
Στο Πειθαρχικό του Λιμενικού ο γιος του Μπαλτάκου
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραπέμπεται μετά τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ο σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος στην Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Δημήτρης Μπαλτάκος, γιος του πρώην Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά το επεισόδιο που είχε στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τον Απριλίου του 2014.
Ο σημαιοφόρος του λιμενικού είχε τεθεί στη διάθεση του Αρχηγείου ενώ για το θέμα είχε διατάξει έρευνα ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθ. Αθανασόπουλος.
Σημειώνεται ότι εναντίον του σημαιοφόρου του λιμενικού είχαν υποβάλλει μηνυτήριες αναφορές στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η σχετική δικογραφία είχε παραδοθεί στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου ο οποίος είχε ζητήσει συμπληρωματικές καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και ιατροδικαστική εξέταση.
Πηγή: TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου