Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η Κολομβία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ

Με δύο γκολ του Χάμες  Ροντρίγκες η Κολομβία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους 8 του Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία. 
Η Κολομβία λοιπόν επιστρέφει δυνατή σε Μουντιάλ ύστερα από 16 χρόνια και συνεχίζει στην προημιτελική φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει στις 4 Ιουλίου στη Φορταλέζα τη Βραζιλία. Ηδη, έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τέρματα 11-2 και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της Κολομβίας, έφτασε τα πέντε και είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.
Ο Ροντρίγκες σκόραρε στο 28' με καταπληκτικό σουτ, ενώ στο 50' έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κουαδράδο.  Η Κολομβία, έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ η Ουρουγουάη χωρίς τον Λουίς Σουάρες ελάχιστα απείλησε. Η καλύτερη στιγμή της ήταν στο 78' όταν ο Οσπίνα νίκησε τον Μάξι Ροντρίγκες.
Κολομβία: Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο, Σάντσεζ, Αγκιλάρ, Ροντρίγκες (85' Ράμος), Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Ζουνίγκα, Γκουτιέρες (68' Μεχία), Μαρτίνεζ
Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Γκοδίν, Αλβ. Περέιρα (53' Ραμίρες), Χιμένεζ, Μ. Περέιρα, Κάσερες, Κ. Ροντρίγκες, Αρεβάλο, Γκονζάλες (67' Ερνάντες), Φορλάν (53' Στουάνι), Καβάνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου