Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τέλος το Μουντιάλ για τον Σουάρες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014

Ποινή τεσσάρων μηνών επέβαλε η FIFA στον Λουίς Σουάρες για την ενέργειά του να δαγκώσει τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ιταλία την περασμένη Τρίτη.
Η ποινή έχει ισχύ για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και δεν περιορίζεται στις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ, εκτός από τη συνέχεια του Μουντιάλ, θα χάσει και όλα τα παιχνίδια της αγγλικής ομάδας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Όσον αφορά αποκλειστικά τις διεθνείς υποχρεώσεις, ο Σουάρες δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εννέα επόμενα ματς της Ουρουγουάης, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων. Σύμφωνα με τη FIFA, δικαίωμα έφεσης στην ποινή έχει μόνο η ομοσπονδία της Ουρουγουάης και όχι η Λίβερπουλ.
«Εγκαταλείπει» τον ποδοσφαιριστή η Adidas
Την ίδια ώρα, στην απόφαση να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον Ουρουγουανό άσο σε διαφημίσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο προέβη η Adidas, τονίζοντας ότι υποστηρίζει απόλυτα την ποινή της FIFA.
«Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά του Σουάρες και του υπενθυμίζουμε ότι έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της εταιρίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Δεν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τον ποδοσφαιριστή για διαφημιστικούς λόγους κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ», συμπλήρωσε. 
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου