Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Αντίο» στην Εθνική Ελλάδος από τον Γιώργο Καραγκούνη

΄¨Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού τηε Εθνικής από το Πύργο Ηλείας;

Εμφανώς απογοητευμένος, αλλά περήφανος για αυτή την Εθνική ομάδα, ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα. Ο αρχηγός της Εθνικής, τόνισε πως η ομάδα είχε τις ευκαιρίες να πάρει την νίκη και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, αλλά τα έχασε όλα λόγω ατυχίας, μιας και στα πέναλτι όλα κρίνονται στο ποιος είναι πιο τυχερός...Επίσης, υποστήριξε πως η Ελλάδα μεγάλωσε, κάτι που θα φανεί στις επόμενες διοργανώσεις.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:
«Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και στην έναρξη του δευτέρου δεχτήκαμε ένα γκολ χάσαμε την ισορροπία μας εκεί, αλλά ανεβήκαμε, πιέσαμε, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα, άλλες φορές με ορθόδοξο, άλλες με ανορθόδοξο τρόπο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Στην παράταση μπορούσαμε και εκεί να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε την πρόκριση, πιέσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα πέναλτι είναι 50-50, ο πιο τυχερός κερδίζει, είμαστε λυπημένοι, αλλά τα δώσαμε όλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο...»
Για τον κόσμο και το τελευταίο του ματς με την Εθνική:
«Κρίμα που δεν πανηγύρισαν για άλλη μια φορά όλοι οι Έλληνες. Θέλαμε άλλη μια χαρά, το ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας, τους νιώθαμε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν το τελευταίο μου ματς, θα θέλαμε όλοι να κρατήσει κι άλλο όλο αυτό, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την μάχη που δώσαμε... Ήμασταν πάντα φιλοξενούμενοι σε όλα τα παιχνίδια, ήταν δύσκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Εθνική μεγάλωσε σε αυτό το Μουντιάλ. Πολλά παιδιά πήραν εμπειρίες θα το δείτε στη συνέχεια, αυτά βοηθούν την Εθνική να μεγαλώσει και θα το δείτε στη συνέχεια...»
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου