Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη!

Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2014

Φωνές, ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες αποτελούν το σκηνικό της...βίας που εκτυλίχθηκε στην ελληνική ταβέρνα «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη της Αυστραλίας,. Οι απίστευτες αυτές σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο και τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου, μεσώ Διαδικτύου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γνωστές ξένες ιστοσελίδες, όπως η βρετανική Daily Mail και η αμερικανική Huffington Post δημοσιοποίησαν την ιστορία πριν από λίγες ώρες, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε, το ίδιο το εστιατόριο ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια.
Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο το βίντεο άργησε να κυκλοφορήσει, όμως από την Κυριακή -οπότε και αναρτήθηκε στο YouTube- κάνει «θραύση».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail, ο καυγάς ξεκίνησε για ένα τραπέζι, άντρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να εκτοξεύονται.... καρέκλες.
Κι αφού τίποτα δεν έμεινε όρθιο στο κατάστημα, την τελική «πινελιά» στην ιστορία έβαλε κυρία η οποία άρχισε να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε.

Δείτε το!


Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου