Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη!

Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2014

Φωνές, ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες αποτελούν το σκηνικό της...βίας που εκτυλίχθηκε στην ελληνική ταβέρνα «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη της Αυστραλίας,. Οι απίστευτες αυτές σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο και τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου, μεσώ Διαδικτύου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γνωστές ξένες ιστοσελίδες, όπως η βρετανική Daily Mail και η αμερικανική Huffington Post δημοσιοποίησαν την ιστορία πριν από λίγες ώρες, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε, το ίδιο το εστιατόριο ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια.
Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο το βίντεο άργησε να κυκλοφορήσει, όμως από την Κυριακή -οπότε και αναρτήθηκε στο YouTube- κάνει «θραύση».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail, ο καυγάς ξεκίνησε για ένα τραπέζι, άντρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να εκτοξεύονται.... καρέκλες.
Κι αφού τίποτα δεν έμεινε όρθιο στο κατάστημα, την τελική «πινελιά» στην ιστορία έβαλε κυρία η οποία άρχισε να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε.

Δείτε το!


Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου