Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνής διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Λιβύης

Ο επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μουσταφά Αμπντέλ Τζαλίλ, με τον προσωρινό πρωθυπουργό των αντικαθεστωτικών Μαχμούντ Τζιμπρίλ, στο ΠαρίσιΠαρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2011
Σαν σήμερα, πριν 42 χρόνια, ο Καντάφι είχε πάρει την εξουσία στη Λιβύη Διεθνής διάσκεψη των «Φίλων της Λιβύης» πραγματοποιείται σήμερα στο Παρίσι, με τη συμμετοχή συνολικά 60 αντιπροσωπειών, 13 αρχηγών κρατών, 19 πρωθυπουργών. Ανάμεσά τους είναι η Χ. Κλίντον, η Άνγκ. Μέρκελ, ο Μπαν Κι Μουν του ΟΗΕ, οι επικεφαλής του ΝΑΤΟ, του Αραβικού Συνδέσμου, καθώς και αντιπροσωπείες από την Τυνησία και την Αίγυπτο. Στο Παρίσι έφθασε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, έπειτα από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου Ν. Σαρκοζί. Άμεσος στόχος της συνόδου είναι να συγκεντρωθούν 5 δισ. για τις επείγουσες ανάγκες ανόρθωσης της χώρας. Απώτερος στόχος της Διάσκεψης είναι να εξασφαλισθούν οι συνθήκες για μια θετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, για μια γενικότερη αποδέσμευση των δισεκατομμυρίων των καταθέσεων Καντάφι, παντού στον κόσμο.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου