Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Επαναπατρίστηκαν από το Ιράν οι Αμερικανοί πεζοπόροι

Σχεδόν μετά από 26 μήνες στη φυλακή

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Δύο αμερικανοί πολίτες, πεζοπόροι, που συνελήφθησαν απ τις αρχές ασφαλείας του Ιράν και κρατήθηκαν επί σχεδόν 26 μήνες στις ιρανικές φυλακές, κατηγορούμενοι για "διενέργεια κατασκοπείας", επέστρεψαν νωρίτερα σήμερα αεροπορικώς (μέσω Ομάν) στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πολλά τοπικά μμε. Πρόκειται για τους : Σέιν Μπάουερ, Τζος Φέιταλ.
Οι ανωτέρω, στο χρονικό διάστημα που διέρρευσε, επέμεναν ότι "η απαγγελθείσα σε βάρος τους κατηγορία δεν ευσταθεί".
Τόνιζαν, επίσης, ότι "ήταν βέβαιοι ότι έκαναν πεζοπορία μέσα στο Ιράκ" χωρίς, δηλαδή, να έχουν συνειδητοποιήσει ούτε μια στιγμή ότι διήλθαν την ιρανική μεθόριο.
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου