Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλεψαν εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2011

Οταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές στη Βικτώρια, οι φωτιές έκαψαν και το Ορος Μελά. Διασώθηκε μόνο το εικονοστάσιο της περιοχής, που είχε μία πανάρχαια εικόνα της Παναγίας Σουμελά. Τώρα, η εικόνα αυτή κλάπηκε!

«Είναι απίστευτο! Η εικόνα αυτή ήταν εκεί δέκα χρόνια. Πήγαινε εκεί πολύς κόσμος και την προσκυνούσε», λέει ο Ονούφριος Γοροζίδης, πρόεδρος του Ιδρύματος του Ορους Μελά στο Φλάουερντέιλ, έξω από τη Μελβούρνη. Ο ίδιος έκανε έκκληση σε όποιον πήρε την εικόνα, να την επιστρέψει.
«Η εικόνα αυτή», είπε, «είναι θαυματουργή. Την έφεραν οι πρόγονοί μας, από τον Πόντο και μας την δώρισε η οικογένεια Ελευθεριάδη».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου