Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ζαχαρω: Δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη νέου δημάρχου Ζαχάρως

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2011
Δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη νέου δημάρχου Ζαχάρως, μέσα από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, λόγω... μη απαρτίας. Το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης εμφανίστηκαν μόνο ο πλειοψηφών Χρήστος Βλάχος και ο δημαρχεύων Γιώργος Μπάμης. Νέα προσπάθεια θα γίνει πιθανότατα την προσεχή Κυριακή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Ζαχάρως και τελών εν αργία Πανταζής Χρονόπουλος έχει καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την τελεσίδικη αυτή απόφαση.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου