Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ολική παράλυση της Αθήνας σήμερα

24ωρες απεργίες σε όλα τα μέσα μεταφοράς και τον ΟΣΕ
48ωρη στα ταξί

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2011

Όποιος δεν έχει Ι.Χ. θα μπορεί να μετακινηθεί στην Αθήνα μόνο με τα πόδια, αφού όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία και τα ταξί 48ωρη απεργία.
Χειρόφρενο θα τραβήξουν σήμερα για 24ώρες όλα τα ΜΜΜ, σύμφωνα με ανακοινώσεις των σωματείων, δήλαδή τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το τραμ, ο ΟΣΕ, ο προαστιακός και το ΜΕΤΡΟ, παρόλο που η σημερινή του απεργία του κρίθηκε παράνομη, αντιδρώντας στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την εργασιακή εφεδρεία.
Τα ταξί έχουν κηρυξει 48ωρη απεργία για την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Παράλληλα απεργούν για δεύτερη μέρα οι εφοριακοί και οι τελωνιακοί.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου