Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αμαλιάδα: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με χρυσαφικά αξίας 60.000 ευρώ

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011

Θύμα διαρρηκτών στο σπίτι του στο Παλούκι Αμαλιάδας έπεσε επιχειρηματίας της πόλης. Οι δράστες σήκωσαν το βαρύ χρηματοκιβώτιο με το πολύτιμο περιεχόμενο του
και έγιναν … «καπνός». Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 60.000 σύμφωνα με τον παθόντα.
Οι διαρρήκτες μπήκαν από την κουζίνα στο σπίτι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, την ώρα που ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του απουσίαζαν στη επιχείρησή τους. Χρησιμοποίησαν πιθανότατα λοστό για να τα καταφέρουν και μετά ξεκίνησαν την έρευνα στα δωμάτια του σπιτιού.
Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο άρχισαν να ερευνούν την ντουλάπια και τα συρτάρια για να εντοπίσουν το … χρηματοκιβώτιο. Δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά ήταν βαρύ άνω των 200 κιλών και … φορτωμένο.
Πολλά χρυσαφικά περιείχε και η αξία τους σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φτάνει τις 60.000 ευρώ και ίσως φτάνει πολύ πιο ψηλά. Ένας θησαυρός δηλαδή για τους κλέφτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, oι δράστες χωρίς να χάσουν χρόνο πέταξαν μια κουβέρτα στο πάτωμα έριξαν πάνω το βαρύ χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να το σύρουν προς την έξοδο.
Έφτασαν με αυτό τον τρόπο έως την αυλόπορτα, όπου χρησιμοποίησαν ανεπιτυχώς σιδηρολοστό για να την ανοίξουν. Αναγκάστηκαν να σηκώσουν σε ύψος 1,5 μέτρου το χρηματοκιβώτιο για να περάσουν το εμπόδιο της μάντρας και στη συνέχεια το άφησαν να πέσει από την εξωτερική πλευρά για να το πάρουν και να φύγουν.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου