Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πωλούνται οι μονάδες της ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Αμύνταιο

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011

Την πώληση δύο λιγνιτικών μονάδων στη ΔΕΗ προανήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός εκτίμησε πως οι συζητήσεις με τις υπηρεσίες της Ε.Ε. θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να αναζητηθούν ιδιώτες που θα αναλάβουν τη λειτουργία των μονάδων της Μεγαλόπολης και του Αμυνταίου, η συνολική ισχύς των οποίων υπολογίζεται στα 900 MW.
Παράλληλα η ΔΕΗ θα παραχωρήσει σε ιδιώτες την εκμετάλλευση του λιγνιτικού πεδίου της Βέβης. Σύμφωνα με τον υπουργό, ο συνδυασμός των ανωτέρω θα ικανοποιήσει τον όρο του μνημονίου για την απελευθέρωση του 40% της παραγωγής λιγνίτη στην Ελλάδα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου