Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Υπεύθυνος για τον θάνατο του Μ. Τζάκσον ο γιατρός του, δήλωσε ο εισαγγελέας

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2011
Ο Μάικλ Τζάκσον «άφησε τη ζωή του στα χέρια» του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ και αυτή «η εμπιστοσύνη που εσφαλμένα έδειξε» του στοίχισε τη ζωή του, δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Ουόλγκρεν κατά την εναρκτήρια αγόρευσή του στη δίκη του γιατρού του εκλιπόντος σταρ ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Η δίκη αυτή αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του Μάικλ Τζάκσον και στο ρόλο του Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.
«Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ», δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής «έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη» στο γιατρό του.
Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον «προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του» λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.
«Ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του γιατρού του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του», δήλωσε ο Εντ Σέρνοφ, συνήγορος του Μάρεϊ, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του.
Η τύχη του 58χρονου γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος δικάζεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, βρίσκεται στα χέρια Σώματος ενόρκων που απαρτίζεται από 12 ανθρώπους - επτά άνδρες και πέντε γυναίκες ηλικίας 32 ως 57 ετών - από τους οποίους οι μισοί αναγνώρισαν κατά την επιλογή τους ότι ήταν θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον ή των Jackson Five.
Αν ο Μάρεϊ καταδικαστεί μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως τεσσάρων ετών. Ο Μάρεϊ είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του το Φεβρουάριο του 2010.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου