Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δίκη για το θάνατο του Αλεξ στη Βέροια • Καταδικάστηκαν 6 από τους 7 γονείς των παιδιών

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2011

«Η ουσία είναι να μας πουν τι έγινε το παιδί. Για μένα όλοι οι γονείς έφταιγαν και έπρεπε να καταδικαστούν», ανέφερε η Νατέλα Ιντσουαΐντσε, αποχωρώντας με τη συνοδεία του συζύγου της από την αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Η μαυροφορεμένη μητέρα του Αλεξ κατέθεσε στη δίκη με κατηγορούμενους τους γονείς των πέντε ανήλικων παιδιών που, πριν από δύο χρόνια, κρίθηκαν ένοχα για το θάνατο του 11χρονου στη Βέροια.
Το δικαστήριο χθες καταδίκασε τους 6 από τους επτά γονείς και αθώωσε τη μητέρα του ανήλικου Ρουμάνου. Επέβαλε τρίμηνη φυλάκιση στον πατέρα του τελευταίου, που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, και ποινή φυλάκισης 12 μηνών στους γονείς του Βορειοηπειρώτη, του Αλβανού, στη μητέρα των Ελλήνων. Στη δίκη παραβρέθηκαν μόνο τρεις από τους κατηγορούμενους, ενώ οι υπόλοιποι δικάστηκαν ερήμην. Η εκτέλεση των ποινών ανεστάλη για τρία χρόνια.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αθωωθούν όλοι οι γονείς, πλην της μητέρας των Ελλήνων, και να μετατραπεί η κατηγορία σε «παραμέληση εποπτείας από αμέλεια» για τον πατέρα του Ρουμάνου.
Αυτή ήταν η τελευταία πρωτοβάθμια ποινική δίκη στην πολύκροτη υπόθεση του Αλεξ, που συγκλονίζει το πανελλήνιο από την ημέρα εξαφάνισης του 11χρονου, στο κέντρο της Βέροιας, τον Φεβρουάριο του 2006.
Πριν από δύο χρόνια το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης είχε κρίνει ενόχους τους πέντε ανηλίκους για μη σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη και περιύβριση νεκρού και τους είχε επιβάλει αναμορφωτικά και θεραπευτικά μέτρα στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και στην Υπηρεσία Επιμελητών Βέροιας.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε με φυλάκιση 4,5 χρόνων τον παππού των δύο ανήλικων Ελλήνων για «υπόθαλψη εγκληματία κατά συρροή» και για «ψευδορκία μάρτυρα κατ' εξακολούθηση».
Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας αναμένεται να δικαστεί -προσδιορίστηκε για το 2013- η αγωγή που υπέβαλε η Νατέλα Ιντσουαΐντσε, ζητώντας συνολική αποζημίωση 3.900.000 ευρώ από τους ανηλίκους, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους -13 άτομα συνολικά- που ενεπλάκησαν στην εξαφάνιση του Αλεξ. Οπως δήλωσε, θα δώσει τα περισσότερα χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα για παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου